Мармалад од јагода

Мармалад од јагода, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.

 

Состав
Јагоди, шеќер, вода, гликозен сируп, средство за желатирање: пектин, регулатор на киселост: натриум цитрат и лимонска киселина, арома.
Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Сеуште се мислиш што да одбереш? Пробај ги овие вкусови