Прелив од лимета

Преливот од лимета претставува комбинација од 20% концетриран сок од лимета и лимонска киселина. Идеален додаток за подготовка на вашите омилени салати.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други производи од Преливи