Прелив од лимон

Освежителниот прелив од лимон содржи 20% концентриран сок од лимон. Неговата универзална примена го прави задолжителен додаток во сечија кујна.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други производи од Преливи