Пастела – шлаг крем чоколадо

Шлаг кремот со чоколаден вкус можете да го користите за декорација на торта, колачи, ролати и сѐ што може да ја разбуди вашата фантазија и каде што сакате да додадете вкусен чоколаден шмек. Со малку вештина до максимално уживање и прекрасен изглед на вашите специјалитети!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна