Синтагма со корпоративно лого

Синтагма, млечно чоколадо 5 гр. е убаво и вкусно претставување на вашата компанија со корпоративно лого – минимум нарачка 10 000 парчиња.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови