Стоби Стикс со вкус на кечап

Крцкав пржен компир во комбинација со кечап, постои ли подобар пар? Стоби Стикс со вкус на кечап ви го нудат задоволството на добро познатиот вкус, поддржан со докажаниот квалитет и традиција во изработка на високо квалитетни производи на Витаминка. Пробајте ги во било кој дел од денот, сами или во друштво. Стоби Стикс солените стапчиња со вкус на кечап ви гарантираат добра забава и одличен вкус!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Продолжи да грицкаш и пробај ги другите вкусови