Вардарска супа со тестенини и месни кнедли

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земјата така и во светот. Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи. Вардарската супа на Витаминка одлично ги комбинира двете клучни состојки: тестенини и месни кнедли.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот