Active bonbone

rrushit

Bonbonet e reja Active me shije freskuese të rrushit të frëngut nuk përmbajnë sheqer dhe janë të pasuruara me vitaminë C dhe guaranë.

Active bonbone

mango

Bonbonet e reja Active me shije freskuese të mangos nuk përmbajnë sheqer dhe janë të pasuruara me vitaminë C dhe guaranë.

Active bonbone

mollës

Bonbonet e reja Active me shije freskuese të mollës nuk përmbajnë sheqer dhe janë të pasuruara me vitaminë C dhe guaranë.

Active bonbone

qershisë

Bonbonet e reja Active me shije freskuese të qershisë nuk përmbajnë sheqer dhe janë të pasuruara me vitaminë C dhe guaranë.

Pepermint

Peperminti vepron si stimulues në organet e frymëmarrjes dhe e freskon gojën, kurse bonbonet nga Peperminti të Vitaminkës më së miri e sjellin këtë përvojë të jashtëzakonshme!

Cevitana bonbona

portokall

Shija e pijes tuaj të preferuar me vitamina Cevitana e Vitaminkës, tani vjen edhe me bonbonet e reja Cevitana të Vitaminkës!

Luleshtrydhe

Bonbonet luleshtrydhe *FRESH* të “Vitaminkës” kanë shije intensive dhe freskuese që e pastrojnë fytin tuaj.

Cevitana bonbona

limon

Shija e pijes tuaj të preferuar me vitamina Cevitana e Vitaminkës, tani vjen edhe në bonbonet e reja Cevitana të Vitaminkës!

Banane

Banane bonbonet *FRESH* të “Vitaminkës” kanë  shije intensive dhe freskuese që pastrojnë fytin tuaj.

Mjedër

Mjedër bonbonet *FRESH” të “Vitaminkës” kanë shije intensive dhe freskuese që pastrojnë fytin tuaj.

Mollë jeshile

Ndjeni freskinë e përkryer të mollës jeshile me bonbonet *FRESH* të Vitaminkës me shije të mollës jeshile!

Limon

Limon bonbonet *FRESH* të “Vitaminkës kanë shije intensive dhe freskuese që e pastrojnë fytin tuaj.

Mandarinë

Bonbonet *FRESH* të “Vitaminkës” me shije mandarine, kanë shije intensive dhe freskuese që e pastrojnë fytin tuaj.

Portokall

Bonbonet e Vitaminkës nga portokalli me shijen dhe aromën e tyre të përkryer ofrojnë freskim të jashtëzakonshëm në përditshmërinë tuaj!