Active бонбони

цреша

Новите Active бонбони со освежителен вкус на цреша се без шеќер, збогатени со витамин Ц и гуарана. Една Active бонбона содржи 20% од дневната препорачана доза витамин Ц за возрасен човек.

Active бонбони

јаболко

Новите Active бонбони со освежителен вкус на јаболко се без шеќер, збогатени со витамин Ц и гуарана. Една Active бонбона содржи 20% од дневната препорачана доза витамин Ц за возрасен човек.

Active бонбони

манго

Новите Active бонбони со освежителен вкус на манго се без шеќер, збогатени со витамин Ц и гуарана. Една Active бонбона содржи 20% од дневната препорачана доза витамин Ц за возрасен човек.

Active бонбони

рибизла

Новите Active бонбони со освежителен вкус на рибизла се без шеќер, збогатени со витамин Ц и гуарана. Една Active бонбона содржи 20% од дневната препорачана доза витамин Ц за возрасен човек.

Цевитана бонбони

портокал

Вашиот омилен вкус на витаминскиот напиток Цевитана на Витаминка, отсега доаѓа и во новите бонбони Цевитана на Витаминка!

Пеперминт

Пеперминтот стимулативно делува на органите за дишење и ја освежува усната шуплина, а бомбоните од пеперминт на „Витаминка“ најдобро ќе ви го доловат ова неверојатно искуство!

Јагода

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на јагода имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Цевитана бонбони

лимон

Вашиот омилен вкус на витаминскиот напиток Цевитана на Витаминка, отсега доаѓа и во новите бонбони Цевитана на Витаминка!

Банана

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на банана имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Малина

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на малина имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Зелено јаболко

Почувствувајте ја совршена свежина на зеленото јаболко со бонбоните на „Витаминка“ со вкус на зелено јаболко!

Лимон

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на лимон имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Мандарина

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на мандарина, имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Портокал

Бомбоните на „Витаминка“ со вкус на портокал со својот совршен вкус и арома ви нудат совршено тропско освежување во вашето секојдневие!