Supë viçi

me pasta

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Supë perimesh

me pasta

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Supë pule

me pasta

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Krem supë pule

me mish

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Krem supë

domatesh

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Krem supa

me bizele dhe proshutë

Krem supa maqedonase me bizele dhe proshutë është për të gjithë ata që dëshirojnë ta pasurojnë tryezën e tyre me supë të veçantë dhe të ndjejnë kënaqësi në të njëjtën.