ГОВЕДСКА СУПА

СО ТЕСТЕНИНИ

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.

Посна крем

супа од печурки

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.

Крем супа

од домати

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и восветот.

Крем супа

од зеленчук

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.