Bonitas me shije speci

Bonitas me shije speci me shijen e tyre pikante sjellin freski në botën e patatinave. Forma interesante dhe shija e specit i bën pjesë të pazëvendësueshme të çdo ahengu, si dhe meze të shkëlqyer.

Përbërja

Niseshte misri, miell misri, vaj luledielli, kripë, aromë speci (kripë, miell gruri, përforcues i shijes: glutaminat natriumi, guanilat dynatriumi, erëza: (spec, qepë, hudhër, çili, piper i zi, trumzë, rigon), dekstrozë, vajra të hidrogjenizuara bimore, aroma, përzierje erëzash, acid citrik, dyoksid siliciumi, ekstrakt të specit të kuq). Produkti përmban miell gruri (gluten).

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Vazhdo t'i shijosh dhe provoj shijet tjera