CHOCO STOBI – DOUBLE CHOCOLATE & CARAMEL

Choco Stobi – Double Chocolate & Caramel është produkti më i ri i brendit Stobi, i pasur me karamele të ëmbël të shijshme.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një