ЧОКО СТОБИ – DOUBLE CHOCOLATE & CARAMEL

Чоко Стоби – Double Chocolate & Caramel е најновиот производ во брендот на Стоби, богат со вкусна и слатка карамела.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..