Çoko Stobi – kokos

Choco Stobi Coconut është një nga produktet më të reja të brendit Stobi që paraqet një përzierje të shkëlqyer të kokosit të lyer me çokollatë qumështi të klasit të parë. E rekomanduar për adhurues të çokollatës dhe kokosit ku të njëjtit do të kënaqen me shijen origjinale për të cilën njihet Vitaminka.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një