Чоко Стоби – кокос

Choco Stobi Coconut е еден од поновите производи во брендот Стоби кој претставува одличен спој на кокос прелиен со првокласно млечно чоколадо. Препорачливо за љубителите на чоколадо и кокос кои ќе уживаат во оригиналниот вкус препознатлив за Витаминка.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..