Çoko Xhambo

Toptha korkante nga misri me shije çokollate, të pasuruara me 8 vitamina, kalcium dhe hekur. Eksplozion krokant që e adhurojnë fëmijët. 

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Njihuni edhe me figurat tjera të shoqërisë së mëngjesit.