Чоко Џамбо

Kрцкави топчиња од пченка со вкус на чоколадо, збогатени со 8 витамини, калциум и железо. Експлозија од крцкавост која ја обожуваат децата.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Запознајте се и со другите ликови од утринската дружина