Dardo

Drithëra krokante me shije çokollate të pasuruar me 8 vitamina. Zgjidhje e përkryer kur dëshironi ushqim të shpejtë që e adhurojnë më të vegjlit.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Njihuni edhe me figurat tjera të shoqërisë së mëngjesit.