Дардо

Корнфлексот претставуваат крцкави цереалии од пченка, со три вкусови, погодни за доручек на децата и целата фамилија, но и на сите оние кои сакаат лесен здрав и брзо припремен оброк.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Запознајте се и со другите ликови од утринската дружина