Drazhe çokollatë – portokall

Drazhe çokollate me bërthamë portokalli dhe shije të rafinuar për fëmijë edhe të rritur që dinë se çka duan. Këto deserte të ëmbla prodhohen nga portokalli i mbuluar me çokollatë të zezë nga përbërës të zgjedhur dhe të rafinuar.

Përbërja

Çokollatë 68% (sheqer, gjalpë kakao, kakao në pluhur, emulgator: sojë lecitinë, substancë për glazurë: shellak dhe gomë arabika, aromë). Çokollata përmban pjesë kakao prej min.50%, bërthamë: portokall 32%. Mund të përmbajë gjurmë lajthish, kikirikësh ose pemëve të tjera.

Состав
Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një