Чоколадно драже – портокал

Чоколадно драже со јадро од портокал кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат. Овие благи десерти се произведуваат од портокал прелиен со темно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.

Состав
Чоколадо 68% (шеќер, какао путер, какао во прав, емулгатор: соја лецитин, средство за глазирање: шелак и гума арабика, арома). Чоколадото содржи какао делови мин.50%. Јадро: портокал 32%. Можни се траги на лешници, кикиритки и други јаткасти овошја.

Состав
Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..