Luna çokollatë qumështi

Luna çokollata me qumësht është shija e preferuar nga të gjitha gjeneratat. Shija është e papërsëritshme dhe vjen nga kombinimi ideal i qumështit dhe kakaos.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.