Луна млечно чоколадо

Луна млечната чоколада е омилен вкус за сите генерациии. Вкусот е неповторлив, а потекнува од идеалната комбинација на млеко и какао.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови