Pepermint

Peperminti vepron si stimulues në organet e frymëmarrjes dhe e freskon gojën, kurse bonbonet nga Peperminti të Vitaminkës më së miri e sjellin këtë përvojë të jashtëzakonshme!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Për terapi të plotë freskuese, hulumtoi edhe shijet tjera