Пеперминт

Пеперминтот стимулативно делува на органите за дишење и ја освежува усната шуплина, а бомбоните од пеперминт на „Витаминка“ најдобро ќе ви го доловат ова неверојатно искуство!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
За комплетна освежителна терапија, истражи ги и другите вкусови