Praline karamele

 

 

Çokollatë e re qumështi nga Vitaminka e mbushur me krem karamele.

Përbërja

Çokollatë qumështi 60%, krem karamele 40% (shurup i karamelizuar glukoze-fruktoze, qumësht i karamelizuar i ëmbël i kondensuar, vaj bimor i karamelizuar, glicerol (E422), emulgatorë: E 471, E473, aromë).

Alergjenë info: Produkti përmban sojë. Mund të përmbajë gjurmë kikirikësh dhe pemëve të tjera të thata.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.