Пралине карамел

Ново полнето млечно чоколадо од Витаминка со карамел крем.
Состав
Млечно чоколадо 60%, карамел крем 40% (карамелизиран гликозно-фруктозен сируп, карамелизирано благо кондензирано млеко, карамелизирана растителна маст, глицерол (Е422), емулгатори: Е 471, Е473, арома).

Алерген инфо: Производот содржи соја. Може да содржи траги од кикиритки и други јаткасти овошја

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови