Praline kokos

Çokollatë e re qumështi nga Vitaminka e mbushur me krem kokosi.

Përbërja

Çokollatë qumështi 60%, krem kokosi 40% (sheqer, vaj bimor (palme), kokos 10%, qumësht i skremuar në pluhur, hirrë në pluhur, emulgator: sojë lecitinë, aromë vanilje).

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.