Praline lajthi

Çokollatë e re qumështi nga Vitaminka e mbushur me krem lajthish.

Përbërja

Çokollatë qumështi 60%, krem lajthish 40% (sheqer, vaj bimor (palme), lajthi 12%, qumësht i skremuar në pluhur, kakao në pluhur, hirrë në pluhur, emulgator: sojë lecitinë, aromë vanilje).

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.