Пралине лешник

Ново млечно чоколадо од Витаминка полнето со лешник крем.

Состав
Млечно чоколадо 60%,лешник крем 40% (шеќер , растителна маст(палма), лешник 12%, обезмастено млеко во прав, какао во прав, сурутка во прав, емулгатор: соја лецитин, арома ванилин).

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови