Sintagma Krem lajthish

Dëshira për të bërë çokollatë të mirë dhe cilësore i krijoi çokollatat Sintagma të Vitaminkës të cilat prodhohen sipas teknologjisë më bashkëkohore të përbërësve të zgjedhur dhe cilësor.

Sintagma me krem lajthish është për të gjitha gjeneratat që dëshirojnë shije klasike të lajthisë. Shijoni kënaqësinë e ëmbël me Sintagma në çdo pjesë të ditës!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.