Синтагма крем лешник

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Синтагма со крем од лешник е за сите генерации кои го обожаваат класичниот вкус на лешник. Уживајте во слаткото задоволство со Синтагма во било кој дел од денот!

Состав
Чоколадата се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови