Stobi Flips Magnus

Stobi Flips Magnus 200 gr. 30% kikirikë.

Flips i madh, në paketim të madh.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Vazhdo t'i shijosh dhe provoj shijet tjera