Vitakrem (i kafe)

Vitakremi (kafe) është produkt i klasit të parë që me shijen e saj të parezistueshme prej lajthish pushtoi fantazinë dhe tryezën fëmijërore. Njësoj i shijshëm edhe në kombinim me kënaqësi të tjera të ëmbla si  krepat me krem. Vitakremi i kafe përmban vetëm krem prej kakaos, për gjithë konsumatorët që preferojnë këtë shije.

Përbërja

Vitakrem (kafe) prodhohet nga krem prej kakaos.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Ende po mendohesh se çka të zgjedhësh? Provo këto shije