Витакрем (кафен)

Витакрем (кафен) е првокласен производ кој ја освои детската фантазија и трпеза со својот неодолив вкус на лешник. Подеднакво е вкусен и како додаток на разни други слатки задоволства како на пример крем палачинките. Кафениот Витакрем содржи само какао крем, за оние потрошувачи кои го преферираат тој вкус.

Состав

Витакрем (кафен) е произведен од какао крем.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Сеуште се мислиш што да одбереш? Пробај ги овие вкусови