Vitakrem (kafe – bardhë)

Vitakremi është përzierje prej kakaos dhe krem qumështit me lajthi. Ky produkt i klasit të parë me shijen e saj të parezistueshme prej lajthish pushtoi fantazinë dhe tryezën fëmijërore. Vitakremi është njësoj i shijshëm edhe në kombinim me kënaqësi të tjera të ëmbla si  krepat me krem.

Përbërja

Vitakremi është përzierje prej kakaos dhe krem qumështit me lajthi.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Ende po mendohesh se çka të zgjedhësh? Provo këto shije