Витакрем (кафено-бел)

Витакрем е мешавина од какао и млечен крем со лешник. Овој првокласен производ ја освои детската фантазија и трпеза со својот неодолив вкус на лешник. Витакремот е подеднакво вкусен и како додаток на разни други слатки задоволства како на пример крем палачинките.

Состав

Витакрем е мешавина од какао и млечен крем со лешник.

 

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Сеуште се мислиш што да одбереш? Пробај ги овие вкусови