Vitanez majonezë sallatash

VITANEZ MAJONEZË SALLATASH – është majonezë e specializuar për sallata. Prodhohet nga përbërësit më kualitativ të vendit, të zgjedhur me kujdes siç janë vaji i rafinuar i lulediellit, të verdhat e vezës dhe kombinim special i erëzave

VITANEZ MAJONEZA PËR SALLATA është e pasuruar me vitaminat A dhe E të cilat e mbrojnë organizmin nga radikalet e lira, rinojnë dhe rritin vitalitetin. Vitanezi renditet në radhën e majonezave më të mirë, më të rafinuar dhe më të përhapur në Maqedoni, por edhe më gjerë në botë.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.