Пеперминт

Пеперминтот стимулативно делува на органите за дишење и ја освежува усната шуплина, а бомбоните од пеперминт на „Витаминка“ најдобро ќе ви го доловат ова неверојатно искуство!

Јагода

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на јагода имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Банана

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на банана имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Малина

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на малина имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Зелено јаболко

Почувствувајте ја совршена свежина на зеленото јаболко со бонбоните на „Витаминка“ со вкус на зелено јаболко!

Лимон

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на лимон имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Мандарина

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на мандарина, имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Портокал

Бомбоните на „Витаминка“ со вкус на портокал со својот совршен вкус и арома ви нудат совршено тропско освежување во вашето секојдневие!