Балсамико оцет

Балсамиран вински оцет направен од шира од грозје кој преовладува со интензивен, слатко-кисел, долготраен и ароматичен вкус. Совршениот избор за подготовка на маринади и салати.

Вински оцет

Црвен

Вински оцет направен од црвено грозје со 6% киселост кој веќе со години се користи како конзерванс, додаток во храна или зачин.

Вински оцет

Бел

Вински бел оцет направен од бело грозје со 6% киселост. Одличен додаток за во салати, чорби и слични оброци.