ВИТАНЕЗ

ЦРН БИБЕР

Витанез мајонезот со црн бибер јонезот е деликатесен производ со врвен квалитет.

Витанез

Витанез Екстра мајонезот е деликатесен производ со врвен квалитет.

Витанез

посен мајонез

Посен Витанез мајонезот е деликатесен производ со врвен квалитет, без јајца, холестерол и 50% помалку масти.