Кокошкина супа со тестенини

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот. Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи. Кокошкината супа со тестенини не содржи месо и потребни се 5 минути за нејзина подготовка.

 

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна