Луна млечно чоколадо со јагода јогурт крем

Луна млечните чоколада се со висок квалитет и одличен дизајн на амбалажата. Ова чоколадо исполнето со кремаст јогурт ќе ги разбуди вашите сетила и ќе ви приреди неверојатно уживање во совршениот вкус на јагодата.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови