Луна млечна какао табла

Пробајте го совршениот вкус на вистински млечна чоколада! Луна млечната какао табла ќе ги допре вашите сетила за префинет вкус со идеалниот спој на динамичен вкус на квалитетно какао и нежната нота на внимателно избрано квалитетно млеко!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови