Луна млечно чоколадо со лешник крем

Луна чоколадото со лешник крем претставува перфектен избор за љубителите на млечни чоколада со висок квалитет, но и одличен дизајн на амбалажата. Почувствувајте го одличниот спој на квалитетно чоколадо и кремот од лешник кој се топи во вашата уста.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови