Луна млечно чоколадо со млечен крем

Луна чоколадото со млечен крем претставува перфектен избор за љубителите на вистинско млечно чоколадо! Исполнето со млечен крем кој совршено се топи во вашата уста, ова чоколадо е одличен благ десерт за сите генерации!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови