ЛУНА ПРЕМИУМ 30% ПОМАЛКУ ШЕЌЕР

Луна премиум крем со лешници и 30% помалку шеќер, без конзерванси. Прв избор за вкусен појадок.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот