Додаток за пекарски производи

За свежина и мекост на лебот и белите пецива, за подолг временски период и за подобрување на нивниот изглед и вкус.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна