Шеќер во прав

Збогатете го вкусот на вашите торти и колачи со шеќерот во прав на Витаминка Прилеп! Овој совршен додаток одлично ќе го надополни богатиот вкус на божиќните колачиња, вкусните крофни за појадок или роденденските торти!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна